Ykköstarvike Oy, Niemenkatu 73, 15140 LAHTI

3D FLEX-TO-FIT

UUSI MULLISTAVA TEKNOLOGIA

ALINA hengityksensuojain sarja on valmistettu uudella hengityksensuojaimen käyttöä helpottavalla 3D FLEX-TO-FIT teknologialla.

3D FLEX-TO-FIT on dynaaminen kolmiulotteinen järjestelmä, joka perustuu joustavaan hengityksensuojaimen runkoon, uusi teknologia vähentää hengitysvastusta ja helpottaa hengitystä. Alinan elastinen tiiviste takaa sopivuuden kaiken kokoisiin ja mallisiin kasvoihin. Säädettävä kiinnitys viimeistelee käyttömukavuuden.

Toisin kuin tavalliset hengityksensuojaimet Alinan elastinen tiiviste seuraa kasvojen muotoja ja liikeitä. Hengitys, puhuminen ja työskentely on helppoa, mukavaa ja ennen kaikkea turvallista aina käytettäessä ALINA hengityksensuojainta.

Kertakäyttöisten hengityksensuojainten uusi sukupolvi

Innovatiivinen 3D FLEX-TO-FIT teknologia

• Suunniteltu joustavaksi, pysyy paikallaan turvallisesti ja varmasti puhuttaessa tai tehtäessä mitä tahansa päänliikeitä.

• Rungon mittasuhteet auttavat muodostamaan suojaimesta kasvoille yksilöllisen jokaiselle sopivan suojan.

• Joustava ja kestävä yhdistelmä tekee suojaimesta luotettavamman ja tehokkaamman.

Valinnan yksinkertaisuus

Yksi koko sopii kaikille kasvoille. 3D FLEX-TO-FIT teknologia takaa suojaimen sopivuuden kaikille. Ulkoreunan sisään sijoitettu elastinen tiiviste takaa täydellisen sopivuuden kasvojen koosta ja muodosta riippumatta.